Volgers

vrijdag 9 maart 2012

Alle kippen op stok

Daar ben ik weer,
Vanmiddag heb ik geen tijd voor de kippen want ik heb mijn dochter beloofd haar te helpen met haar huiswerk. Dus vanmorgen om half acht achter de machine gesprongen om het Maart blok af te maken.
En het is me gelukt het is nu tien over tien en ik zit even met een lekkere kop koffie dit bericht te maken.

Voor de foto heb ik de drie kippen/hanen op een rij gelegd en ben me aan het bedenken of ik het 2e blok nog een keer zal maken ik vind deze kleuren niet zo geslaagd als van beide hanen Wat denken jullie?

Dus ik ben helemaal bij met deze BOM en ga nu wachten op de volgende. Na de koffie ga ik even opruimen in huis, en daarna even naar de Buna om het tijdschrijft Art of modelling te kopen Want hij heeft als hobby modelbouw en vind dit een heel duidelijk tijdschrift.
In het weekend hebben we plannen om te gaan tuinieren en een paar lange wandelingen te gaan maken met de honden Verder wil ik dan nog even verder met het doorquilten van de grote quilt, want voor de volgende quiltles heb ik alles af en de kippen zijn bij. En ik wil niet met van alles tegelijk bezig zijn dus nu maar eerst de grote quilt verder doorpitten.

Fijn weekend allemaal
Els26

6 opmerkingen:

 1. Als je de stofjes van kip 2 nog eens gebruikt hoef je hem volgens mij niet over te doen. Het mag best wat kleurrijk zijn. Succes.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke kippen ben jij mee bezig zeg, helemaal leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ben 't een met Tiny, maar misschien komen de kleuren in het echt een beetje anders over. Vind ze allemaal erg goed uitzien.
  Ook goed begin van je nieuwe blog, lekker rustige achtergrond met die grijstinten!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk !!!!!!!!!!!! die kippen je schrijft dat het een Bom is.... heb je voor mij misschien de link er van ?????


  groeten Anneke Wolthuis

  Ankashobbykast.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gezien de naam van mijn blog ( quilts van kippetje) kun je wel raden dat ik dit een leuk patroon vind)Ze zijn leuk geworden bij jou!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Els,
  Leuke kleurige kippen, zou je mij de patronen willen mailen, heb ze een paar weken geleden op de site gezien en de patronen zijn er al af. Bedankt en groetjes,
  Renee

  e-mail adres: reneeluijken@kpnplanet.nl en
  quiltingalice.blogspott.com

  BeantwoordenVerwijderen