Volgers

woensdag 25 april 2012

Een Affo en nieuwe plannen.

Hallo,

Jaaaaaah ik heb na ruim een jaar een Affo !! Het had zeker niet zo lang hoeven duren maar door mijn tennis elleboog heeft het een tijd stil gelegen en omdat het quilten pijn deed vergaat je de zin wel en kom je vanzelf in een quiltdip...maar nu is hij af ! En al zitten er hier een daar wat foutjes in ben ik toch best wel trots op mezelf.
Ook de blauwe uitwasbare stift die ik voor het eerst gebruikt heb en waar ik toch wel een hard hoofd in had of het er weer uit ging ..is helemaal verdwenen. Zie hier het resultaat ...
Nu in het weekend maar even naar de bouwmarkt en een latje halen zodat hij in de slaapkamer boven het bed kan hangen, als hij echt op zijn plek hangt zal ik nog weer een foto plaatsen. Maar ik ben heel tevreden met het resultaat van mijn eerste echte grote en moeilijkere quilt.

Dan de nieuwe plannen : De kippen quilt maak ik niet zoals bedoeld Ik heb drie kippen af en zoals ik al eerder schreef vond ik de kip van februari niet zo goed geslaagd. Mijn dochter echter vond hem wel erg mooi, dus dat word een mini quiltje voor haar. Van de hanen die ik af heb (januari en maart blok) maak ik ook mini quiltjes voor in mijn quilthuisje, mede doordat we te klein wonen voor meerdere grote quilts en kippen op ons bed ....nee daar moet toch nog iets anders voor komen.


Als ik die mini quiltjes klaar heb ga ik verder met de scrapstars die ik ook al in een eerder bericht heb laten zien, want ik heb mezelf er op betrapt met meerdere dingen tegelijk bezig te zijn en daar kan ik niet zo goed tegen, word daar ietwat zenuwachtig van. Ik ben van de eerst iets klaar voordat je met nieuwe begint.


Maar ondanks dat ben ik toch even met mallen maken begonnen voor een hexagon quiltje Daar wil ik een soort tafelloper van maken voor in de huiskamer en omdat ik straks twee middagen in Oostwold ga zitten bij de kleine tentoonstelling van de quiltgroep in Gallerie Akkerman  is het wel fijn om wat te doen te hebben en ook iets wat makkelijk mee te nemen is. Daarbij kan ik daar in de zomer mooi mee in de tuin zitten werken.
Als laatste een foto van de honden die na een wandeling afgelopen zondag van 9 kilometer door het bos van Sellingen behoorlijk uit geteld waren ..en omdat Tessa toch wel heel apart lag kon ik het niet laten deze foto te maken 

Groetjes Els264 opmerkingen:

 1. Nou, dat ziet er prachtig uit, Els!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtig, prachtig, prachtig, ik kan niet anders zeggen. Echt geweldig mooi geworden. Staat ook nog op mijn verlanglijstje.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. de cosmati is erg mooi geworden!!
  en zie....die van jou is nog als eerste af, die van mij ligt nog steeds gedubbeld te wachten tot ik tijd (lees: zin ) heb om eraan te beginnen

  BeantwoordenVerwijderen