Volgers

zaterdag 23 juni 2012

Heb ik weer !

Vol enthousiasme begonnen aan mijn nieuwe baan en heb het ontzettend naar mijn zin. Maandag werd ik gebeld of ik extra kon komen werken want er kwamen drie pallets koffie die in de shop moesten Ja hoor tuurlijk kom ik werken. Dinsdagochtend sta ik op en heb ik pijn in mijn buik en zeg nog tegen manlief pfff volgens mij heb ik spierpijn tja heb een jaar niet gewerkt en dan is alles even weer wennen. Nou dinsdag met vlagen die buikpijn gehad en toen had ik al zoiets van dit is geen spierpijn, maar het ging allemaal goed en ik voelde me niet ziek. Woensdag werd de pijn zo erg dat ik pijnstillers heb gepakt alvorens aan het werk te gaan. Toen die tegen vier uur uitgewerkt waren had ik zoiets van even afwachten wat het brengt nou tegen half zes lukte me echt niks meer Weer pijnstillers gepakt ( ik moest tot 20.00 uur werken) en drie kwartier later ging het wel weer. Tegen kwart over acht op het scootertje naar huis en geloof me ik heb elk hobbeltje bobbeltje en kuiltje gevoeld Thuis gekomen wilde mijn man gelijk door naar de huisartsenpost maar ik zei nee hoor ga morgen wel naar mijn eigen huisarts want bij die huisartsenpost zeggen ze toch pak maar een paracetamol en wacht maar even af.
Dus donderdag ochtend moest ik om 8.40 uur bij de huisarts zijn en om kwart over negen zat ik al op de spoedeisende hulp van het ziekenhuis met de verdenking van een blindedarm ontsteking Na bloedonderzoek en een ct scan zou dit ook te zien zijn geweest en werd ik opgenomen om die zelfde dag nog geopereerd te worden. s √Āvonds om half zeven was ik aan de beurt en werd onder narcose gebracht. Toen ik daarvan bij kwam werd me verteld dat mijn blinde darm er nog zat maar dat het mijn gele lichaam was ?????
De dokter zou wel uitleggen wat het was. Nou het is dus zo dat ik een cyste in mijn eierstok had en die is geknapt en heeft een ader meegenomen waardoor ik een inwendige bloeding had gekregen. De cyste was weggehaald en mijn buik schoon gespoeld en de bloeding gestopt. Gelukkig ben ik nu weer thuis heb nog redelijk wat pijn maar vergeleken bij woensdag en donderdag is het goed te doen. Nu moet ik alleen nog 4 dagen mezelf spuiten tegen trombose maar een vriendin van me die dat werk doet komt die dagen even langs om die spuit te zetten.

2 opmerkingen:

  1. Gelukkig dat je het achter de rug hebt, maar dat was wel schrikken natuurlijk. Kalm aan doen en laat je lekker verwennen. Fijn weekend.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. van harte beterschap en rustig aan doen,
    laat je maar lekker verwennen .
    gr sieneke

    BeantwoordenVerwijderen