Volgers

dinsdag 10 juli 2012

Gala jurk, Lizzy en de nieuwe kast

Hallo,

Hier ben ik weer ..even een klein berichtje. Ik voel me weer helemaal goed gelukkig, en ben gelukkig snel weer aan het werk gegaan.


 DD Kim is geslaagd voor haar VMBO diploma. Zoals jullie weten was ik bezig met haar galajurkje te maken en zelfs toen ik in het ziekenhuis lag heb ik nog een stuk met de hand gedaan om het maar optijd af te krijgen en het is gelukt ! Zelf vond ik het jurkje te kort maar Kim wilde het zo en het was haar feestje toch?
Super trots ben ik op haar en heb dan ook meerdere foto's gemaakt tijdens de diploma uitreiking waarvan hier een hele mooie vind ik zelf.
Verder hebben we sinds gister er een klein vriendinnetje bij in huis Ik zag haar op marktplaats staan en dacht ja die is voor ons, en ja hoor ze was nog beschikbaar en dus hebben wij haar opgehaald
Zo gaaf vinden we dat vlekken patroon op de rug En de vlekken zijn echt zwart terwijl ze een getijgerde print op haar koppie heeft Oh ja Kim heeft haar de naam Lizzy gegeven. Zij mocht de naam kiezen maar het moest wel met een L beginnen omdat we ook al Lana en Lucas hebben.


Verder ben ik begonnen aan het boxkleed voor een vriendin die in november haar 2e kindje verwacht.
In het volgende blogje zal ik daar de vorderingen van laten zien. De stoffen had ik enkele blogjes geleden al aan jullie laten zien. We zijn nu nog druk bezig met een dvd kast te bouwen en af te werken Hier staat die net in de grond verf en DH kon niet wachten om te kijken hoe het zou lijken met de dvd's er in.

Groetjes Els 26
1 opmerking:

  1. Je dochter ziet er mooi uit in haar feestjurk. Fijn dat het met jouw ook weer goed gaat.
    Gr. Janny

    BeantwoordenVerwijderen