Volgers

donderdag 31 mei 2012

Ongewild blog pauze gehad maar ben er weer !

Hallo,

Na een tijdje niks op het blog te hebben geschreven,( met een goede reden hoor maar dat vertel ik zo.)ben ik er weer met een berichtje. Want toen ik vanmorgen een quiltvriendin in Limburg belde kreeg ik al een beetje commentaar dat er niks te lezen viel dus..... he he hier ben ik.

Allereerst werd door de woningstichting waar we het huis van huren, de woning gerenoveerd. Dit begon op 9 mei en zou 8 werkdagen duren tja ware het niet dat er hemelvaart en pinksteren tussen zat. Geen werkdagen natuurlijk maar wij zaten wel al die dagen zonder keuken badkamer en wc. Dit was de keuken waar we zonder zaten haha nu kan ik er om lachen maar toen ???


 Al met al heeft het 3 weken geduurd voor we weer douchen konden. Met veel opstakels en douchen en naar de wc gaan in een leegstaand huis een straat verder op, hebben we het doorstaan en is het nu echt mooi en modern geworden. Wij hadden namelijk nog een jaren 60 donker bruine badkamer maar dan ook alles bruin hoor zelfs de wastafel en het planchet. Nu een foto zoals de keuken geworden is

Tijdens de verbouwing nog meer stress, want dochterlief belde helemaal overstuur dat ze veel ruzie had thuis  bij haar vader. Die en zijn vriendin gaan uit elkaar hebben net het huis te koop en zo maar dat alles word aan de kinderen verteld terwijl mijn dochter midden in haar examens vmbo zat. Dus haar gezegd dat ze haar pyama en tandenborstel ed moest pakken en zolang de examens waren bij ons moest komen logeren. Zodat ze meer rust zou krijgen en goed zou kunnen leren. Zo gezegd zo gedaan en nog steeds moesten we kamperen in ons huis zonder toilet badkamer en keuken maar dat nam ze graag op de koop toe.
Afgelopen vrijdag wilde DD een paar foto's in het park gaan maken voor een nieuwe profiel foto op hyves en facebook, wij heerlijk ontspannen foto's gemaakt en veel lol gehad zie hier een foto van ons samen 

Toen ze vrijdagavond voor het weekend weer naar haar vader wilde vertelde zijn vriendin even aan mijn dochter dat ze daar niet meer welkom was zolang zij er nog woonde Nou vraag ik je !!! Mijn ex was gewoon naar de sportschool te gaan zonder DD te vertellen wat er besloten was. Nou ja dan komt ze prima bij ons hoor...ik begrijp nog steeds niet hoe je je kind op straat kunt zetten voor een vriendin waar het niet meer mee gaat en waar je mee op het punt staat uit elkaar te gaan. Maar goed wie ben ik? Nu woont ze dus bij ons en zijn de examens achter de rug en nu blijft het spannend tot 13 juni want dan krijgt ze de uitslag of ze geslaagd is.

En DH had ook afgelopen vrijdag vakantie voor twee weken dus die kon gelijk thuis werken slaapkamer op orde maken enzo Maar we zijn alles drie 2 volle dagen bezig geweest maar ze heeft een leuke en gezellige kamer nu
Vandaag zijn DH en ik naar de Naaidoos in Nieuwbuinen geweest , echt wat een stoffen hebben die zeg en je komt er natuurlijk nooit weer met lege handen uit. Omdat ik vanmorgen met die quiltvriendin gebeld had en zij mij een patroon gaat leveren kan ik jullie melden dat ik op zoek was naar stofjes voor de Mariners Compass in blauw en bruine tinten. Nou oordeel zelf maar of jullie de kleuren mooi vinden...

De stof met de wereld bollen wil ik gebruiken voor de grote punten van het compas en die stof vond ik er erg toepasselijk voor. Natuurlijk heb ik er nog niet genoeg stof voor maar we sparen verder hoor voorlopig ben ik er nog niet aan toe heb nog een aantal dingen af te maken.
Van de Naaidoos weggereden zegt manlief : "Was er niet ook een stoffenzaak in Borger?" Ik zo van "ja hoor maar ik heb er geen adres van en zou niet weten waar die zit" Nou de TOM TOM in gesteld op stadscentrum Borger en we kwamen bij een tankstation het dorpje binnen dus ik daar gevraagd en die gaven me de straatnaam wij die ingesteld en ja hoor binnen no time waren we daar. Veel kleiner maar niet minder leuk hoor De mevrouw was erg vriendelijk en behulpzaam en ook daar zijn er weer wat leuke spullen aan mijn vingers blijven plakken ....ach ja een beetje vakantie geld nuttig besteed toch? Kijk maar naar de foto.

Het boek is echt geweldig hoor ....net al even doorgebladerd, maar hier ga ik veel aan hebben zeg !
Nou ik hoop jullie weer een beetje op de hoogte gesteld te hebben betreffende het wel en wee hier in Winschoten

Lieve groetjes Els 26

1 opmerking:

  1. jeminee zeg, wat is die Kim veranderd !!
    het kind is een jonge vrouw geworden in die twee(?) jaar.
    Bofkont, met die mooie nieuwe keuken!!

    BeantwoordenVerwijderen